Указатель м. Одеса, вул. Академіка Заболотного, 26/32
(096) 804 01 01, (073) 804 01 01, (050) 804 01 01

Лабораторні дослідження

GBLCLINIC – точна лабораторна діагностика

записатись

Медична лабораторія – це незамінний інструмент у практиці лікаря. Рішення в клінічній медицині приймаються, підтверджуються та документуються в більшості випадків ґрунтуючись на результатах клінічних лабораторних досліджень, також стають запорукою ефективного та успішного лікування.

Медична лабораторія GBL CLINIC – працює за єдиним стандартом обслуговування та надає сервіс високого рівня, забезпечуючи необхідну панель досліджень відповідно до європейських стандартів якості: загальноклінічні, цитологічні, біохімічні, гемостазіологічні, бактеріологічні, імунологічні та генетичні дослідження.

Співробітники лабораторії цілеспрямовано впроваджують прогресивні форми роботи, нові методи досліджень, які мають високу аналітичну точність та діагностичну надійність. Надають консультативну допомогу лікарям у виборі найбільш діагностично-інформативних лабораторних тестів та трактуванні даних лабораторного обстеження хворих.

Медична лабораторія GBL CLINIC бере участь у міжлабораторному та міжнародному контролі якості, докладаючи зусиль та обмежуючи себе у витратах на тестування приладів та контрольних матеріалів, що забезпечує надійність результатів та безпеку пацієнтів.

Пріоритет у роботі медичної лабораторії GBL CLINIC – відповідальність, точність та достовірність результатів досліджень забезпечується завдяки впровадженій системі контролю якості.

Медична лабораторія GBL CLINIC вже сьогодні відповідає міжнародним стандартам. Безперервно забезпечується проведення контролю кожному етапі лабораторно-производственного процесу. Систематично проводяться тестові дослідження контрольних зразків, що забезпечує моніторинг стабільності функціонування всієї аналітичної системи.

Медична лабораторія GBL CLINIC розпочала участь у зовнішніх системах оцінки якості та національних програмах міжлабораторних порівнянь результатів досліджень.

У медичній лабораторії GBL CLINIC кожен працівник несе персональну відповідальність за якість кожного дослідження. Налагоджено систему періодичної внутрішньої атестації персоналу та допуск до процесів дослідження.

Медична лабораторія GBL CLINIC – автоматизація та безперервність виробничого процесу. Ми інвестуємо у високотехнологічне обладнання та реагенти від виробників, які є лідерами у своїй галузі, щоб забезпечити стабільну якість виконуваних досліджень.

Перелік досліджень, що виконуються в лабораторії:

Для уточнення інформації щодо вартості послуг перейдіть до розділу сайту - Ціни на лабораторні дослідження.